2019. január 17, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

A héten döntenek a városi kitüntetésekről


2018. május 8.
szerző: SH

siklos-varosaert

Csütörtökön, a képviselő-testület ülésén határoznak a város által adományozott kitüntetésekről. Az immáron minden második évre tervezett ceremóniára június elején kerül sor.

A pénzügyi-gazdasági valamint a jogi-ügyrendi és humánerőforrás bizottság zárt ajtók mögött folyamatában tárgyalja a kitüntetésre felterjesztett személyeket és mérlegeli a javaslatokat, de a végső döntést a képviselők hozzák szintén zárt ülés keretében.

A húsz éves hagyománynak megfelelően azok vehetik át az elismeréseket, akik életükben, munkásságukban Siklósért kiemelkedő érdemeket szereztek. Ennek megfelelően a város Dr. Vajda János Pedagógiai Díjat, Ózdi Lajos Testnevelési és Sport Díjat, Dr. Kregczy Ottó Közegészségügyi Díjat, Dr. Fejes János Közszolgálati Díjat, Siklós Város Gazdaságáért Díjat és Batthyány Kázmér Emlékérem Siklós Városáért kitüntető díjat nyújt át.

Legutóbb 2016-ban részesült elismerésben Zavagyákné Dolgos Éva, Kovácsné Mészáros Mária, Bakó Pál, Steigerwald Anna, Dr. Pál Attila, Lubastyik Zoltán, Juhász Tiborné és a Bonus Kft.