2019. január 22, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

A palkonyai SVÉT-en debütál a várkapitány színdarabja


2018. április 13.
szerző: SH

szinhazmaszk

Több ezer embert várnak hétvégén Palkonyára, ahol április 14-15. között ötödik alkalommal rendezik meg a SVÉT-et. 

A Stílusos Vidéki Éttermiség immáron hagyományos közönségtalálkozóján 30 vidéki étterem, borászat és cukrászműhely mutatkozik be – mondta Pauli Zoltán. Mint a vidéki éttermeket tömörítő esemény szervezője fogalmazott, a két nap egy könnyed tavaszi sétáról, kis borozgatásról, kóstolgatásról szól, de a sok színes program mellett az ország számos ismert séfje is ad egy gálavacsorát. A rendezvény bevételeiből a palkonyai gyerektábort támogatják a SVÉT szakácsakadémiája mellett.

A SVÉT egyik támogatója a siklósi vár, ami egy különleges produkciót is visz Palkonyára. Az eseményen debütál ugyanis a várkapitány, Szentgyörgyváry Péter boszorkánytalanításról szóló egyfelvonásos komédiája; a munkatársaival előadott darabot ígéretei szerint hamarosan a történelmi falak között is bemutatnak.

A kétnapos rendezvényre nincs belépő, de 5.000 forintért VIP regisztráció váltható, amiért cserébe valamennyi partner kínálatát végig lehet kóstolni és garantáltan be lehet jutni a korlátozott férőhelyes helyszínekre is.