2018. július 21, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

A siklósi kézilabdások megmutatták, milyen csapatként küzdeni


2018. március 26.
szerző: SH

kezilabdahalon

Nagyatádon, a Rinyamenti KC vendégei voltak szombaton a siklósi MK Pelikán kézilabdásai. Az ifi csapat nagyon nehéz mérkőzés elé nézett, a korántsem kedvező félidei eredmény után azonban elképesztő dolog történt.

A férfi ifjúsági III. osztály tabellájának vezető, nagyatádi csapata igen kemény ellenfélnek bizonyult, így nem meglepő módon az első félidőt 17:12 állás mellett fújták le. A második etapban viszont a lista közepéről érkezett siklósi csapat a mintegy kétszáz néző előtt játszott mérkőzésen megmutatta, mire képes valójában.

A héten már másodszor engedtünk egy félidőt az ellenfeleinknek, nem értem a hitehagyottságot – mondta Balog Zoltán. Az edző hozzátette: megijedtünk attól, hogy az első helyezett csapattal kell szembenéznünk. A szünetben kicsit helyreraktuk magunkat fejben és lélekben is, így a második félidőben rendkívül összeszedetten védekeztünk, mögöttük pedig a kapus teljesítmény is feljavult, amiből gyors gólokat szereztünk és 29:30-ra megfordítottuk a mérkőzést!

Végjátékban is helyén volt a szívünk és csapatként küzdve nem engedtük ki kezünkből a győzelmet. Külön öröm a számomra a mérkőzéssel kapcsolatban,hogy végre a kispadról is hozzá tudtak tenni a fiúk. Nagyon büszke vagyok a srácokra! – fűzte hozzá.

A siklósi győzelemhez Weinert Gergő szép védésein túl Vadon Dániel 6, Virág Zsolt 10, Szakcs Bence 3,  Zakariás Bálint 5, Kelemen Áron 4 és Tomasev Lénárd, Hanics Olivér egy-egy góljai és fantasztikus játéka mellett Koller Olivér, Benkő Viktor és Hullmann Béla játéka is hozzájárult.

Az ifik legközelebb pénteken lépnek pályára, amikor délben itthon fogadják Kalocsa csapatát.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.