2019. március 27, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

A vendég bizonyult jobbnak vasárnap


2018. április 9.
szerző: SH

kezilabdahalo

Hazai pályán fogadták Mecseknádasd csapatát a siklósi ifi kézilabdások. A vasárnap délutáni mérkőzés a vendégeknek kedvezett, akik 8:17-es félidő után 23:36 arányban bizonyultak jobbnak a házigazdánál.

Teljes zűrzavar a fejekben, hihetetlen, hogy hétről-hétre egyre inkább esünk szét. Továbbra is hitehagyottan, sápadtan, betojva játszunk, érthetetlen, hiszen ez egy tanuló év nekünk, minden szinten – összegezte Balog Zoltán. Csapatott építeni szeretnénk, hogy a jövőben, harcedzettek legyünk, de ebből most semmi nem látszott sajnos – tette hozzá az edző, jelezve: közösen megyünk tovább, hiszen a héten újabb két mérkőzés vár ránk, már ezekre koncentrálunk és dolgozunk azon, hogy sikeres legyen.

Az ifjúsági tabella hetedik helyén álló MK Pelikán Siklós KC góljait Zakariás Bálint (4), Kelemen Áron (6), Virág Zsolt (2), Vadon Dániel (8), Szakács Bence, Benkő Viktor és Tomasev Lénárd 1-1 találata szaporította.

Az NB-II. felnőttjei között is pályára léptek a Pelikánok, 28:30 végeredménnyel. Az itteni gólokat Sárosi Dávid kiemelkedő játéka mellett Sipos Tamás (4), Szommer Erik (4), Sztárai Péter (7), Werner Richárd (3), Temesvári Zalán (6) és Katona Balázs Dávid (2) mellett Virág László és Kovács Roland 1-1 találata is gazdagította.