2020. december 2, szerda

Akciókkal nyit az Aldi csütörtökön


Helyi hírek - 2019. november 26.
szerző: SH

aldiins

A nyitás napjaiban akciós árucikkekkel és a pékárura adott kedvezménnyel várja csütörtöktől a vásárlókat az Aldi. Jövőre elektromos autók töltésére szolgáló állomást is telepítenek – jelezte a vállalat lapunknak.

Az Aldi számos ponton modernizálta a siklósi üzletét, így a vásárlók számára a legfrissebb dizájn szerint kialakított, kényelemes, illetve a korábbihoz képest bővített szolgáltatást nyújtó áruház áll rendelkezésre.

Kicserélték az elektromos kábelhálózatot, korszerű, jobb megvilágítást biztosító és energiatakarékos ledes világítótesteket telepítettek. Az üzletben teljeskörű festés után az áruház legújabb koncepciója szerinti vadonatúj berendezéseket, korszerű és modern bútorokat építették be többek közt a pékáru és a zöldség-gyümölcs területén.

A gyors bevásárlás biztosítása érdekében az üzlet öt kasszával fog rendelkezni, míg a kényelmi termékek iránti növekvő kereslet miatt az üzletben óriási, 26 méter hosszúságú hűtőpult várja a vásárlókat.

A vállalat siklósi üzletében is beépítette az Azon melegében látványpékség sütőit, így mintegy 40 féle, frissen, helyben sült kenyér és pékáru közül lehet majd választani.

Az áruházlánc a megújult bolthoz méltó külső környezetet épített ki, a parkolóban állagmegóvási és felfestési munkákat végzett és újra kialakította a zöldfelületet.

A siklósi áruház a nyitás napján a szokásosan alacsony árakon kapható alap szortiment mellett több, mint 60 féle, rendkívül alacsony, akciós áron kínált termékkel – köztük gyerekjátékokkal, barkács- és konyhai gépekkel, számítástechnikai eszközökkel, friss zöldségekkel – várja majd a vásárlókat.

A nyitástól három napon át minden helyben sütött pékáru 20 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg.

A fejlesztések itt nem állnak meg, hiszen az Aldi országszerte 123 üzleténél alakít ki elektromos-autó töltőket, így a jövő évben a siklósi üzlet parkolójában is megjelennek majd az E.ON által üzemeltetett e-töltők.