3713. december 11, hétfő                                         Siklós Város független hírportálja

Ami a félidő után következett, az elképesztő volt – szinte biztos a második hely


2017. november 19.
szerző: SH

sikpvrd7

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését játszotta a Thermal Spa Siklós FC. A sérült Tar András távollétével a 30. perctől emberhátrányban vívott küzdelem során a félidőt 0:1 állásnál fújták le, ám a hazai csapat hatalmasat játszott a második etapban.

A füttyszó előtt Árvai Tamást a második sárgával küldték le a pályáról, ráadásul Tasselmájer Adrián bekapta az első gólt is. A csapat azonban nem csüggedt, és Reitz Barnabás (49′) valamint Nagy Norbert (55′) megfordította a mérkőzés állását. A 2:1-es győzelem ismét felzárkóztatta Siklós együttesét az élbolyba, ahol a mostani ellenféllel 31-31 ponttal pályáznak az első helyre – egyenlő győzelemmel, de kevesebb lőtt góllal – másodikként.

Jövő héten Pécsvárad Szederkénnyel játszik hazai pályán, így várhatóan további 3 pontot szerez. Ha bejön a papírforma, és Siklós hozza a Komló elleni győzelmet vagy legalábbis ikszel, akkor a PVSK-Mohács kimeneteléért sem kell aggódni, biztos a célként kitűzött dobogó, méghozzá az előkelő második helyen.

Az őszi szezont csak akkor zárhatná a dobogó legfelső fokán a siklósi csapat, ha a most hatodik Szederkény jövő héten felülkerekedik vagy döntetlent játszik az élen járó Pécsváraddal.

A csapatért legközelebb Komlón szurkolhatunk, ahol szombaton 13 órától lépnek pályára.

 

fotó: Kacsúr Tamás, SH