2019. augusztus 18, vasárnap                                         Siklós Város független hírportálja

Az év eddigi legfeketébb hétvégéje volt ez


Itthon - 2019. február 18.
szerző: SH

Összetört személygépkocsik Mosonmagyaróvár közelében. Fotó: Krizsán Csaba, MTI
Összetört személygépkocsik Mosonmagyaróvár közelében. Fotó: Krizsán Csaba, MTI

Semmit sem ér a traffipaxos paradigmaváltás; nemhogy kevesebb baleset történik az utakon, de egyre több a tragédiák száma is. Az elmúlt hétvégén 125 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt országszerte, melyből 5 halálos kimenetelű volt összesen 8 életet követelve. 31 súlyos, 89-en könnyebb sérüléssel végződött.

Fának ütközött gépkocsijával és meghalt egy 27 éves nő péntek délelőtt Nagydorog és Pusztahencse között – közölte Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Komlósiné Kiss Anett. A helyszínelést az élettárs az út szélén zokogva nézte végig. A helyszínen életét vesztette annak az Audinak a 22 éves sofőrje is, amelyik árokba csapódott péntek reggel a 75-ös főúton – erről már a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság számolt be.

Ugyanezen a napon az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár közelében négy személyautó és egy kamion ütközött, két személyt hiába próbáltak újraéleszteni, később pedig a két súlyos sérült is életét vesztette.

Személyautó kerékpárost gázolt el Nagykőrös közelében a 441-es főúton szombat este, a balesetben a biciklis meghalt.

Kerékpárost ütött el egy személygépkocsi sofőrje vasárnap 18 óra után is a 41-es úton Nyírmadánál. A 31 éves vajai férfi a helyszínen életét vesztette.