2019. március 27, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

Az év legfeketébb hétvégéje volt ez


2018. szeptember 10.
szerző: SH

Négyen haltak meg egy balesetben a Bács-Kiskun megyei Apostag közelében. fotó: Donka Ferenc, MTI
Négyen haltak meg egy balesetben a Bács-Kiskun megyei Apostag közelében. fotó: Donka Ferenc, MTI

Hétvégén 154 balesetnél voltak kénytelenek intézkedni az ország rendőrei. Nyolc halálos kimenetelő szerencsétlenség 11 életet követelt, további 40 baleset súlyos, 106 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki személygépkocsival ütközött Székesfehérvár és Zámoly között.

Életét vesztette annak az autónak a vezetője, akinek járműve szombaton Halmajugra külterületén lesodródott a földútról és felborult. Szintén szombaton, délután egy buszmegállóban álló nőt gázolt halálra egy autós Szigetszentmiklóson. Nem sokkal később egy férfi halt meg, amikor autójával szántóföldre hajtva felborult Alsónémediben.

A vétlen autó utasai, egy 57 és egy 42 éves nő a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg Zalalövő és Zalacséb között abban a frontális ütközésben, amely szombaton kora délután történt egy előzés közben.

Vasárnap este az M5-ös autópályán Lajosmizsénél egy bolgár kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott, az ütközés miatt a teherautó felborult, a vezetője kirepült az autóból és egy arra haladó személygépkocsi halálra gázolta.

Három személygépkocsi ütközött az 51-es főúton a Bács-Kiskun megyei Apostag közelében vasárnap délután. A balesetben négyen meghaltak és ketten megsérültek. Az ütközés következtében az egyik jármű az út melletti árokba csapódott és kigyulladt, ebben az autóban két ember vesztette életét.