2019. március 27, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

Belgiumba küldte prostinak volt élettársát, vádat emeltek ellene


2018. július 11.
szerző: SH

ovszer

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség többek között kerítés bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki volt élettársát Belgiumban futtatta – közölte az ügyészség.

A férfi 2012. óta állt élettársi kapcsolatban a ribivel, de már kapcsolatuk elején pécsen is prostiként dolgozott a nő – a férfi kérésére. 2013-ban jött a nemzetközi karrier ötlete, és a nő szintén a férfi kérésére a belgiumi Gent városába utazott, ahol a pasi egyik ismerősének bárjában tovább strihelt, a megszerzett pénzt pedig az élettárs-stricijének küldte.

2013 végén a nő hazajött, és közölte élettársával, hogy nem akar visszamenni Belgiumba, és egyébként prosti sem szeretne lenni. Ezt a strici rosszul fogadta, megverte, és erőszakkal kényszerítette, hogy Belgiumban folytassa a társadalom legaljaként.

Az ügy a kényszer után bíróság elé került, és mint az megállapította, a férfi cselekménye a kerítés minősített esetének, valamint a kitartottság bűntettének megállapítására alkalmas, melyért akár tíz évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Azt, hogy a nő most hol van és mivel foglalkozik nem közölte az ügyészség.