9468. május 21, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

Buktak a dílerek Pécsen – VIDEO


Baranya - 2018. július 20.
szerző: SH

fotó: rendőrség
fotó: rendőrség

Két kábítószer-kereskedőt és több fogyasztót is elfogtak a rendőrök Pécsen, az akció során közel két kilogramm kábítószt foglaltak le.

A rendőrök szerda késő este a Kertvárosban öt férfit fogtak el. Négyüknél 8,4 és 11,1 gramm kábítószert találtak, de a kábítószer gyorsteszt is mind az ötnél pozitív jelzést adott. Előállították őket, velük szemben kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Az elfogás-sorozat ezután is folytatódott, a Közterületi Támogató Alosztály az este során, szintén a pécsi Kertvárosban két férfit és egy nőt fogott el a lakásukon, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. A rendőrök a két lakásban tartott házkutatás során összesen közel két kilónyi pasztát, tablettát és zöld növényi származékot, valamint készpénzt és kábítószerrel szennyezett tárgyakat foglaltak le.

A két férfit és egyikőjük élettársát előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A 21 éves nő ellen kábítószer birtoklása, míg 42 éves élettársa és a másik lakásban elfogott 25 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. Az őrizetben lévő két kereskedővel szemben a rendőrség előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására.