2019. január 22, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Egész Baranyát bejárhatja madártávlatból


2018. április 15.
szerző: |X|

baranya360

Különleges virtuális túra indul Baranya megyében! A folyamatosan bővülő galériában a következő hónapok alatt valamennyi baranyai települést és számos különleges helyszínt lehet majd madártávlatból megtekinteni.

Ötven méter magasságból járhatja be megyénket az, aki ellátogat a napokban elindult egyedülálló oldalra, a Baranya 360-ra. Az interaktív portál akár VR szemüveggel, vagy mobiltelefonnal körbefordulva is különleges élményt ad: közelíthetünk, távolíthatunk, és valóban madártávlatból csodálhatjuk jelenleg tucatnyi helyszínen Baranya szebbnél szebb helyeit.

Mint a fejlesztők ígérik, érdemes lesz rendszeresen is visszatérni: nem csak a meglévő képeket cserélik folyamatosan mind izgalmasabb és izgalmasabb felvételekre, hanem a megye összes településéről, izgalmas és ritkán látott helyeiről kerül fel nagyítható, körbeforgatható, undok reklámoktól mentes felvétel.

A következő hónapokban több mint száz prémium minőségű, nagy felbontású fotó fog felkerülni az oldalra, ami megannyi új funkcióval és interaktív elemekkel is bővül majd. A weboldalt ide kattintva éri el, a frissítésekről a közösségi oldalát követve kap értesítést.