2018. július 21, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

Egy legenda érkezik a sportcentrum megnyitójára


2017. augusztus 24.
szerző: SH

sportpalya-kezdoreold

Vasárnap ünnepélyes keretek között adják át a megújult sportcentrumot. A komplexum az elmúlt évben kapott új épületet, lelátót, megszépült a környezete és az új emelvények mellett egy fitneszpark is várja a siklósiakat.

Dr. Marenics János meghívására Bánki Erik országgyűlési képviselő, a parlament gazdasági bizottságának elnöke mellett a megyei közgyűlés elnöke, Nagy Csaba is eljön a sportcentrum megnyitójára. A vasárnapi eseményen Hirdi Attila felkérésének eleget téve Dunai Antal olimpiai bajnok magyar labdarúgó is tiszteletét teszi, aki 1969 és 1973 között a magyar válogatott tagjaként 31 mérkőzésen 9 gólt szerzett.

A rendezvények sora 15:30-kor a Siklós FC utánpótlás csapatának mérkőzésével veszi kezdetét a műfüves pályán. 16 órától az Astra HC Siklós női labdarúgó csapata lép a pályára.

Az ünnepélyes megnyitóra 17:10-től kerül sor, ahol a polgármester beszéde mellett Bánki Erik országgyűlési képviselő, az MLSZ elnökségi tagjának köszöntő beszédét is meghallgathatja, aki eljön a nyilvános rendezvényre.

Az elismerések átadása és a szalagátvágás után fél hattól a szomszédvárak csapnak össze: a megye első osztályának második fordulóját a Thermal Spa Siklós FC Harkány csapatával vívja.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.