9384. május 21, péntek                                         Siklós Város független hírportálja

Egymás után fogdossák a drogosokat a siklósi zsaruk


Helyi hírek - 2018. május 20.
szerző: SH

satorfutermeszt

Csempézett falnak álcázta annak a helyiségnek az ajtaját egy 45 éves siklósi férfi, ahol marihuánát termesztett. Még azt is szépen kiszámolta, hogy jön ki méretre pontosan a fuga, de a filmes megoldások azért jobban szoktak sikerülni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az előzetes, amibe került.

A siklósi rendőrök péntek délután mentek házkutatni egy siklósi lakásba, mert – a harkányi díler napokban történt elfogása után – valaki jóvoltából felmerült, hogy ott bizony kábítószert találnak. Találtak is, a rejtekhelyen hővédős sátorban berendezett ültetvényen hat tövet, azon túl pedig 116 gramm száraz anyagot, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket, berendezéseket.

A helyszínről egy 45 éves siklósi férfit kísértek be a rendőrkapitányságra, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte: nem csak termesztette, hanem árulta is a füvet.

Rácsok mögött várja az ügy fojtatását, ellene kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.