2020. december 2, szerda

Elmarad a 2020-as Franc&Franc


Baranya - 2020. október 31.
szerző: SH

borospoharak

A szervezők a jelenlegi pandémiás helyzetben, a vendégek biztonságát szem előtt tartva úgy döntött, hogy elhalasztja a novemberre tervezett Franc&Franc rendezvény mindkét napját.

A cabernet franc fajta köré szerveződő programsorozat idei előkészületei már hónapok óta zajlanak, ám a 2020-as év minden tekintetben rendkívüli körülményeket hozott. A legfelelősségteljesebb megoldás szerint a következő Franc&Franc-ot legkorábban csak egy év múlva, 2021. november 19-20. között tartják meg.

Akik már megvették a jegyeket a Jegymesteren, azok vagy automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es eseményre, akik pedig vissza szeretnék váltani a jegyet, a visszaváltási igényüket 2020. december 31-ig jelezhetik a Jegymester felé és természetesen visszakapják a befizetett összeget.

Az elhalasztás kapcsán némi kárpótlás, hogy a 2021-es év két cabernet franc-os rendezvényt is tartogat majd – remélhetőleg addigra javuló járványügyi helyzetben ezek megrendezésre is kerülhetnek. A szokásos novemberi esemény mellett egy új kezdeményezés is elindul, ez pedig 2021. június elején valósul meg, amikor a Villányi borvidék megrendezi az első nemzetközi cabernet franc versenyt, a Franc du Monde-ot.