2019. január 22, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Elmaradt tizenegyesek és sérülés tarkította a PEAC meccset


2017. november 11.
szerző: SH

thermalspasiklosfc-foci

Gyalázatos játékvezetésről számoltak be a nézők és a csapattagok a szombat délelőtt idegenben vívott PEAC elleni mérkőzésen, mely a házigazda 2:1-es győzelmével zárult. 

Két teljesen jogos tizenegyest is elengedett a játékvezető, melyek közül az egyik fájdalmas volt: egygólos döntetlen mellett a siklósi csapat visszavett lendületből, amikor a bíró tovább engedte a meccset, a helyzetet a pécsiek értékesítették is. A 2:1 állást a hosszabbítás alatt sem sikerült megváltoztatni.

A mérkőzés első félidejének végén Tar András súlyos térdsérülést szenvedett, esetleges hiánya a hátralevő két rangadón – a jövő hét vasárnapján itthon játszott Pécsvárad elleni és az azt követő hétvége komlói látogatásán – kemény kihívás elé állítja a Thermal Spa Siklós FC focistáit.

Pécsvárad e percekben küzd Komlóval, melyből a szerzett pontokat tekintve egy döntetlennel elégedhetnének meg a 28 pontos siklósiak, akiket Pécsvárad 28 ponttal előz meg, Komló pedig 26-tal követ.

Komlói, előretörő győzelem esetén csapatunk ugyan a dobogó harmadik helyére szorul vissza, ám csak egyetlen ponttal elmaradva. Pécsváradi győzelem mellett maradunk a második helyen, de a három beírt pont óriási, már-már behozhatatlan előnyt jelentene a most is vezető csapat számára a tabellán.