2020. április 1, szerda

Ez a hétvége sem múlt el halálos baleset nélkül


Itthon - 2019. november 18.
szerző: SH

Halálos baleset Érden csütörtökön. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI
Halálos baleset Érden csütörtökön. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI

Az ország útjain összesen legalább 121 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt, melyek közül 27 súlyos, 90 pedig könnyebb sérüléssel végződött. Négy esetben tragédia is történt, négy életet követelve – állítja a rendőrség, ám a statisztika szebben mutat a valóságnál.

Egy pénteken egy sofőr rosszul lett a fővárosban, és összeütközött egy mások autóval. Életét a kiérkező mentők egy sikeres újraélesztés után sem tudták megmenteni.

Pénteken kora este Ongán egy sofőr az út szélén álló kisbuszának csomagtartójához ment, de az autó elindult hátrafelé és elütötte. Az 53 éves sajószentpéteri férfi a helyszínen meghalt.

Szombat délelőtt Kazincbarcika és Sajószentpéter között egy 66 éves ózdi motoros teherautóval ütközött, a helyszínen meghalt.

Meghalt az a motoros, aki egy szervassal ütközött vasárnap a 73-as főúton Felsőörs közelében.

Szintén vasárnap, de már késő este személygépkocsi hajtott a prágai gyorsvonat elé a Sződliget és Václiget közötti vasúti átjáróban. A szerelvény mintegy 800 méteren át tolta és teljesen maga alá gyűrte az autót, melynek mindkét utasa, egy idős házaspár a helyszínen életét vesztette.