2020. április 9, csütörtök

Ezeket az embereket körözi Siklós


Régió - 2017. október 11.
szerző: SH

siklosrendorseg

Összesen 14 olyan körözés van érvényben, melyet a siklósi rendőrség vagy ügyészség adott ki valamilyen bűncselekmény miatt, illetve 62 ügyben várják a más által kerestetett személy kézre kerülését – derül ki a rendőrségi nyilvántartásból.

A 2013 és 2017 között kibocsátott elfogatóparancsokból álló listák a teljes személykörözés egy részét teszi csak ki, ott ugyanis az eltűntként keresettek is szerepelnek. Azon személyek listája, akiknek körözését nem a Siklósi Rendőrkapitányság rendelte el, ám az ügyükben az eljáró szervként szerepel, összesen 62 ügyet számlál.

Eltűnt, azaz ismeretlen helyen tartózkodó személyként 9 főt keresnek, míg egy 1996 júliusában Sellyén talált, ismeretlen holttest személyazonosságára nem derült fény. Róla nincs fénykép a rendőrségi adatbázisban, ugyanis csak a megégett testét találták meg.

Ha a fenti személyek közül ismeri valamelyik tartózkodási helyét, értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es telefonszámon, esetleg névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenes 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.