2019. április 23, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Fekete hétvége az utakon: 8 halott, 165 sérült


2018. július 9.
szerző: SH

Baleset Csobádnál péntek éjjel - a kisbusz roncsai között hárman haltak meg.  Fotó: Vajda János, MTI
Baleset Csobádnál péntek éjjel - a kisbusz roncsai között hárman haltak meg. Fotó: Vajda János, MTI

Hétvégén 171 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínére hívtak rendőrt. Hat esetben halálos kimenetelű volt a szerencsétlenség, melyek során összesen 8 személy vesztette életét. További 59 súlyos, 106 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Péntek este a 3-as főúton Csobádnál történt balesetben egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, majd egy személyautó is nekiütközött a járműveknek. A kisbuszban utazó három ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Szintén pénteken egy kisteherautó és egy személyautó frontálisan ütközött a 8-as számú főúton Vas megyében. A személygépkocsit vezető nőt a mentők a helyszínen másfél órán át próbálták újraéleszteni, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az újraélesztés nem járt sikerrel, a nő belehalt sérüléseibe.

Egy ember meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek, miután egy személyautó árokba borult pénteken kora este a 81-es úton Töltéstava közelében.

Kerékpárját toló 56 éves férfit sodort el egy személygépkocsi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Demecser külterületén pénteken késő este. A férfi a helyszínen életét vesztette.

Szombaton kora este Esztergomnál két autó ütközött össze, az egyik kigyulladt. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült.

Vasárnap éjjel szarvassal ütközött egy motoros Zalacsány közelében. A férfi a helyszínen meghalt.