2019. szeptember 16, hétfő                                         Siklós Város független hírportálja

Feljebb lépett Siklós a dobogón


Régió - 2017. október 22.
szerző: SH

szentlorincsefc

Fontos mérkőzést játszott Siklós csapata, ugyanis egy ponttal volt elmaradva a megyei tabella második helyezettjétől, a héten pihenőt tartó Komló együttesétől. Mivel a Thermal Spa Siklós FC Szentlőrincet 2:1 arányban verte el hazai pályán, feljebb léphetett a dobogón.

Az ellenfél által behúzott első félidő után Sztojka Alex egyenlített a 76. percben, majd Szívós Alexander a hosszabbítás harmadik percében fordította a házigazda javára a mérkőzés állását.

Legutóbb döntetlen vívott , így most az élen álló Pécsvárad szintén 22 pontot jegyez, Siklóst mindössze 10 gólkülönbséggel előzi meg.

Jövő héten Bólyba utaznak a siklósi labdarúgók, ahol vasárnap 13:30-tól vendégként játsszák tizedik mérkőzésüket a megye első osztályának tizenegyedik fordulójában. A mérkőzés könnyű győzelemnek ígérkezik, de a listavezető Pécsvárad sem fog leizzadni a Villány elleni küzdelemben. A dobogó harmadik helyén álló Komló a szintén erősnek mondható és a tabella ötödik helyét elfoglaló PEAC csapatával lép pályára, így várhatóan nem változik a megye legjobbjainak sorrendje.

 

zentlorincflon fotók: Kacsúr Tamás