2020. október 27, kedd

Fényes nappal verte ököllel és rugdosta a gyereket a pécsi iskola gondnoka


Baranya - 2020. szeptember 25.
szerző: BSz

verekedespecs

Ököllel vert el egy gyereket a Pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központnál külsős gondnokként dolgozó férfi, miután az összeszólalkozott egy tanárral. 

Az ANK-1-nél történt incidens előzménye, hogy a tanár megfogott egy nem is oda járó fiatalt, aki az iskola területén cigizett. Mivel nem engedte el, annak barátja – a felvételen bántalmazott gyerek – összevitatkozott vele. Ekkor lépett oda a nagydarab kopasz gondnok, aki ököllel verte el a földön fekvő, nála jóval kisebb gyereket, majd meg is rugdosta. Az esetről videó is készült, valamint egy másikon a teljes előzmény meg van örökítve.

Az elvert gyerek bajkeverő hírében áll, többen tartanak tőle. Az iskola környéke nem élvez jó hírnevet, ahol rendszeresen csavarog, gyakoriak az összeszólalkozások, inzultusok. Úgy tudni, az eset után a fiatal revansot vett a papucsos gondnokon.

friss | a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Siklósi Hírekkel közölte, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A bűncselekménnyel összefüggésben egy 48 éves férfit állítottak elő a rendőrök, elszámoltatása folyamatban van.