2020. augusztus 15, szombat

Fricskára gyűjt a Momentum, de korábban jöttek, mint a postás


Helyi hírek - 2020. július 4.
szerző: SH

momentumkonz

Siklósra is jött begyűjteni a nemzeti konzultáció íveit a Momentum. A saját konzultációs lapjaik terjesztése mellett az állami kérdéseket tartalmazó íveket azért szeretnék elkérni, mert szimpatizáns pártjuk vezetése – mint fogalmaztak – egy fricskát szeretne bemutatni.

Mint szombat délelőtt a piactéren felállított standjuknál mondták, azt is tudják már, hogy Siklósra, sőt, a megyébe még nem érkeztek meg a nemzeti konzultáció kérdőívei, amit azért szerettek volna elkérni, hogy a kormánynak fricskát mutatni készülő LMP-s Szél Bernadetthez Hadházy Ákoshoz juttassák el. Jelezték azt is, hogy az saját íveik ténylegesen fontos kérdéseket tartalmaznak.

Baranya megyében egyébként csak jövő héttől – úgy tudjuk, július 9-től – osztják a nemzeti konzultáció kérdőíveit, melyen egyebek mellett a migrációról, a koronavírusról és Soros Györgyről is szereplenek költői kérdésekbe foglalt állítások. A tesztet ettől függetlenül a személyes adatok megadásával online, akár többször is ki lehet tölteni a kormány hivatalos oldalán.