1905. május 22, hétfő                                         Siklós Város független hírportálja

Futással és évértékelővel nyitottak a cselgáncsosok


Sport - 2018. január 11.
szerző: SH

ujevifut

Évértékelő bankettal zárult és az immár harmadszor megszervezett újévi futással indult az év a Siklós SE Judo Szakosztályánál. Az eseményen részt vettek a siklósi Muay Thai Sayu Gym sportolói is.

A 2017-es év értékelésekor Szigetvári Antal vezetőedző beszámolt az egyesület évközi működéséről, elmondta, hogy az SE jelentős működési támogatást kapott az EMMI Nemzeti Együttműködési Alapjából, mely nagyban hozzájárult az egyesület sikeres működéséhez. Beszámolóját követően átadták a kiemelt sportolók jutalmát és az év közben sikeresen teljesített övvizsgázók emléklapjait.

Jutalmazásban az SE három legeredményesebb judokája részesült, akik emlékplakettet vehettek át sporteredményeikért: Szász Dávid a diák A korosztály magyar bajnokságán a pontszerző VII. helyen végzett, Molnár Ajsa a diák A korosztály magyar bajnokságán második, a Budapest Kupán U13 korosztályban a II, a diák A korosztály Magyar Kupa versenyén szintén második, a serdülő Európa Kupán a pontszerző V. helyet szerezte meg.

Szász Hanna a diák A korosztály magyar bajnokságán a dobogó III., a Budapest Kupán U13 korosztályban az I, a diák A korosztály Magyar Kupa versenyén az I., a serdülő Európa Kupán a III. fokára léphetett fel. Éves eredménye alapján Szász Hanna meghívást kapott az U15 korosztályú nemzeti válogatottba.

A siklósi judokák mellett bíróink is sikeresen dolgoztak, Császár Gergely a Magyar Judo Szövetség Az év bírója 2017. elismerésben részesült.

 

diakaob

fotók: diák A OB – Szász Andrea, futás csoportkép: Kalmárné D. Ivett