2020. április 8, szerda

Gazdáját keresi a Siklósi Aranytrombita


Helyi hírek - 2018. augusztus 31.
szerző: SH

siklosiaranytrombita

Főszerkesztőt keres a Siklósi Aranytrombita. Miután egy testületi ülésen több oldalról is kemény kritikát kapott a nyomtatásban megjelenő lap, Barkó Béla, a korábbi főszerkesztő augusztusban bejelentette, hogy nem vállalja tovább a siklósi könyvtár gondozásában megjelenő önkormányzati lap összeállítását és tematizálását.

A nyár eleji testületi ülésen Mojzes Tamás képviselő ragaszkodott hozzá, hogy a főszerkesztői feladatokra pályázatot írjanak ki, így Siklós városvezetése szeptember 15-i határnappal döntött a jelentkezők fogadásáról. A lap összeállítását ideiglenesen a Siklósi Hírek szerkesztősége vette át.

A kiírás szerint a leendő döntéshozónak felsőfokú egyetemi vagy főiskolai végzettség mellett újságírói gyakorlattal kell rendelkeznie, pályázatában pedig be kell mutatni elképzeléseit a lap működésével kapcsolatban.

A magazin négyezer példányban jelenik meg havonta, az új döntéshozói pozíció legkorábban október elsejétől tölthető be. A poszt pályázata a hamarosan postaládákba kerülő augusztusi számban lesz olvasható.