1631. május 28, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

Halálos balesetek: sárkányrepülő és motoros is akadt


2017. július 17.
szerző: SH

Baleset 13-án Soltvadkert és Pirtó között, ahol két kisteherautó ütközött. Az egyik furgon 43 éves sofőrje a helyszínen meghalt. Fotó: Donka Ferenc, MTI
Baleset 13-án Soltvadkert és Pirtó között, ahol két kisteherautó ütközött. Az egyik furgon 43 éves sofőrje a helyszínen meghalt. Fotó: Donka Ferenc, MTI

Hétvégén 166 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez vonultak a rendőrök, ebből 5 halálos kimenetelű volt, 52 súlyos, 109 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Pénteken Ceglédnél borult fel egy autóbusz, aminek sofőrje ittas volt. A balesetben tizenöten megsérültek, négyen súlyosan. A három nap alatt a rendőrök összesen 69 ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Határsértőből kilencet tartóztattak fel, már az ország területén pedig 68 külföldivel szemben intézkedtek.

Szombat délután Kondoros és Gyomaendrőd között egy szemből érkező személygépkocsival ütközött egy motoros, melynek vezetője azonnal meghalt.

Szombat késő délután egy ember meghalt, miután két személygépkocsi összeütközött Szolnok belterületén. A sofőrt és egy másik utast kórházba szállították. Éjszaka lesodródott az útról egy személyautó Pitvaros külterületén, a jármű vezetője a helyszínen meghalt.

Vasárnap egy motoros sárkányrepülő zuhant le Székesfehérvár mellett, vezetője és utasa a helyszínen szörnyethalt. Szintén vasárnap frontálisan ütközött két autó 6-os főúton Paks és Dunaföldvár között, egy ember meghalt, ketten könnyebben megsérültek.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.