2019. július 20, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

Hatvan programot kínál a Bőköz Fesztivál


Baranya - 2018. augusztus 20.
szerző: SH/MTI

baranyamegyezaszlo

Huszonhét helyszínen hatvan programmal várja a látogatókat a Bőköz-Ormánság Fesztivál, amelyre augusztus 23. és 26. között harmadik alkalommal kerül sor négy ormánsági településen.

Drávacsehiben, Kémesen, Szaporcán és Tésenfán kétszáz amatőr és hivatásos művész részvételével különleges zenei csemegék, kiállítások, gasztrokulturális események, gyermek-és közösségi programok, ökogazdálkodási bemutatók, vadásznap, a Dráva magyar-horvát határt érintő szakaszán pedig hídkoncert is lesz. Az augusztus 26-i esemény miatt 14 és 15 óra között a drávaszabolcsi híd részleges lezárására kell készülni.

A rendezvényen fellép a Vujicsics Együttes Szörényi Leventével és Tolcsvay Lászlóval, a Csík Zenekar, Bereményi Géza és Másik János, a Sebő Együttes, Hobo, a Muzsikás Együttes, a Talamba Ütőegyüttes, Rákász Gergely orgonaművész, Szirtes Edina Mókus hangkertész, a Hagyományok Háza táncosai, zenészei, a Vivat Bacchus Énekegyüttes, a Hoppál Mihály Band, Csernik Szende mesemondó, és a Filharmónia Magyarország is.

Az esti nagykoncertek kivételével a fesztivál programjai ingyenes látogathatóak, azokra a belépőért egységesen 2.000 forintot kell fizetni. A háromnapos bérlet 5 ezer forintba kerül, 12 év alatti gyermekeknek nem kell fizetniük.