2019. szeptember 16, hétfő                                         Siklós Város független hírportálja

Hétvége: két halottról számol be a rendőrség nyolc helyett


Itthon - 2019. május 27.
szerző: SH

Halálos baleset Fegyvernek és Kenderes között vasárnap este. Rendőrségi felvétel.
Halálos baleset Fegyvernek és Kenderes között vasárnap este. Rendőrségi felvétel.

Hétvégén 147 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt – állítja az Országos Rendőr-Főkapitányság. Igaz, azt is hozzáteszik, hogy közülük kettő halálos kimenetelű volt két életet követelve, de ez nem igaz. Legalább nyolcan haltak meg csak vasárnap az utakon.

Azt is állítják honlapjukon, hogy további 51 baleset súlyos, míg 94 pedig könnyű sérüléssel járt.

Vasárnap kora este egy autós és egy motoros ütközött Balmazújvárosban. Az ütközés következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy osztrák férfi halt meg abban a balesetben, amely az M5-ös autópályán történt Kecskemét térségében vasárnap délelőtt. Az autót vezető 69 éves osztrák nő a külső sávban haladt, amikor a hirtelen balra, a szalagkorlát irányába rántotta kormányt, hogy ne ütközzön neki az előtte szabályosan közlekedő járműnek. Ezután jobbra rántotta a kormányt, amitől az autó az árokba csapódott és felborult. Az autóban utazó 75 éves osztrák férfi meghalt, a gépkocsit vezető nő pedig megsérült.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap azt is tudatta, hogy két személygépkocsi frontálisan ütközött a 4-es számú főúton Fegyvernek és Kenderes között vasárnap késő este. A balesetben hatan meghaltak.

balesetek-stat