2020. április 9, csütörtök

Holtversenyben harmadik a siklósi vár


Életmód - 2019. november 22.
szerző: SH

siklosivarmadartavlat

Lezárult az Év turisztikai attrakciója verseny. A siklósi vár az internetes közönség szavazatai alapján a harmadik helyen végzett, holtversenyben a komlói Mini Zoo-val.

Lezárult a hetedik alkalommal megrendezett Év Szállása verseny, mely keretein belül a legjobb szálláshelyek mellett a településeket, konferenciahoteleket és a turisztikai látnivalókat is díjazták. Az Év Szállása 2019 címet a 3 csillagos Art Hotel Zalakaros nyerte, a népszerűségi listák élén a 4-5 csillagos hotelek közül a Hotel Silver Hajdúszoboszló végzett, az 1-3 csillagos hotelek kategóriában a Hotel Unicornis Eger nyert.

A verseny rangsorait a szakmai zsűri, a több mint egymillió vendégértékelés és a rekord mennyiségű, 262.515 szavazat határozták meg.

Az Év turisztikai attrakciója közönségdíjak első helyét a Tisza-tavi Mancsos Pancsoló nyerte el, akit a Diósgyőri vár követ. Siklós a dobogó harmadik fokán foglal helyet. Ugyanennek a kategóriának a minőségdíját sorrendben az Egri vár, a Festetics-kastély és a Zalakarosi fürdő kapta.