2020. augusztus 11, kedd

Így már érthető: Orbán az elnöknek szurkol


Itthon - 2017. június 16.
szerző: SH

orbankostotal

Mohács után vagyunk, a nemzeti válogatottunk legutóbbi szereplése egy Moháccsal ér fel – mondta Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádió 180 perc című műsorában az andorrai vereségre mutatva.

Azzal kapcsolatban, hogy az andorrai vereség után is Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a miniszterelnök azt mondta: Annyival jobb a helyzet talán – folytatta -, hogy a főnök vagy a király nem fulladt bele a Csele-patakba, tehát van az MLSZ-nek elnöke. Most a szétszéledt és menekülő hadakat valahogy össze kell neki gyűjteni, hadrendbe kell állítani, és meg kell próbálni megvédeni azt, ami még a becsületünkből megmaradt, aztán ha ezt megtettük, vissza kell szerezni, amit elveszítettünk. Szavait azzal zárta, szurkol a labdarúgó-szövetség elnökének.

A múlt héten a magyar válogatottat – 6-8 milliós fizetést zsebre vágó focistáinkkal – a világ egyik legutolsó csapata, Andorra válogatottja verte el, akinek legjobb játékosát el sem engedték a munkahelyéről. A spanyol-francia határon lévő miniállam labdarúgói amatőr játékosok; a focistáinkat egyebek mellett pék, cukrász, visszeres lábú postás, kimerült vasutas és pocakos buszsofőr futotta le.