2020. április 4, szombat

Ismét adventi sokadalomra hív a siklósi vár


Életmód - 2019. november 15.
szerző: SH

tizzsongszikra

December közepén koncertekkel és udvari programokkal – nem utolsó sorban pedig sütödével és forralt borral is érkezik az advent a siklósi várba. A testület eheti döntésének értelmében az önkormányzat a rendezvényt egymillió forinttal támogatja.

A fellépők sorában Vastag Csaba, a Daniel Speer Brass és az Alma együttes mellett tűzzsonglőrök és helyi fellépők is helyet kaptak, így itt lesz Ács Cintia énekes valamint Kőhalmi Ferenc bűvész is. Az állandó programok kínálatában a kisebbek Játékországba látogathatnak, de illatszertár, udvari sütöde, kézműves vásár és műhely is várja az érdeklődőket december 15-én, egy vasárnapon.

A programok sora 14 órakor a Batthyány Kázmér Általános Iskola tanulóinak betlehemes játékával kezdődik, a Daniel Speer Brass és az Alma koncertje után fél öttől a Kanizsai Dorottya Általános Iskola kórusának hangja tölti be a kápolnát. Ács Cintia majd Kőhalmi Ferenc előadása után Kurucz Réka és Havasréti Pál hoz egy kis meglepetést, majd háromnegyed hattól a Sztárai Mihály Általános Iskola kórusáé a színpad.

A gyertyagyújtásra és polgármesteri köszöntőre 18 órától kerül sor, amit Vastag Csaba koncertje követ. A napot a Szikrázó Tűz Tűzzsonglőr Csapatának műsora zárja.