2019. április 20, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

Ismét kétkerekűek adták a legtöbb munkát a balesethelyszínelőknek


2018. július 16.
szerző: SH

balesethelyszin-talicska218

Az elmúlt héten számos esetben akadt dolguk a megye balesethelyszínelőinek, akiknek főként motorosok és kerékpárosok miatt kellett vonulniuk Pécs mellett Villányba és Görcsönybe is – derül ki a rendőrség közleményéből.

Súlyos fejsérülést szenvedett egy 51 éves férfi, aki múlt hét hétfő délelőtt Pécsen megcsúszott és elesett kerékpárjával.

Egy motoros 28 éves férfi hajtott egy személygépkocsi hátuljába kedden reggel szintén Pécsen, a Siklósi úton, könnyű sérüléseket szenvedett. Ugyanezen a napon kicsit később, 8 óra 55 perckor pedig egy 77 éves férfi esett el kerékpárjával Villányban, a Baross Gábor utcában, ő könnyű sérüléseket szenvedett. Délután negyed háromkor még egy kerékpáros elesett: az 59 éves férfi Pécsen sérült meg könnyebben.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpár ütközött össze szerdán 19 óra 30 perckor Pécsen. A baleset során a segédmotor-kerékpárral közlekedő 41 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Könnyebben megsérült egy 20 hónapos gyermek abban a balesetben, amely során két személygépkocsi ütközött össze július 12-én 12 óra 30 perckor Kökényben. Ugyanezen a napon 20 óra 18 perckor Görcsöny és Baksa között egy 31 éves segédmotor-kerékpáros esett el, aki a balesetben szintén könnyű sérüléseket szenvedett. A motorossal mint kiderült ittasan pattant a nyeregbe.

Eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, majd a vízelvezető árokba hajtott, és egy betonhídnak ütközött gépkocsijával egy 58 éves nő pénteken 9 óra 45 perckor Mágocson; könnyű sérüléseket szenvedett. Ugyanezen a napon 17 óra 15 perckor Magyarszéken, a József Attila utcában hátulról rohant egy tehergépkocsiba egy 48 éves motoros nő, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Szombaton nem sokkal dél előtt szintén egy motorkerékpáros szenvedett balesetet Lovászhetény közelében. A könnyű sérüléseket szenvedő 41 éves férfi egy kanyarban csúszott ki.