2019. január 22, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Juhász Tibor: van még munka bőven


2017. december 13.
szerző: SA

juhasz-tibor

Van még munka bőven – tekint előre a következő időszakra Juhász Tibor, Siklós városának önkormányzati képviselője az évértékelése alkalmával.

Hogyan értékeli a 2017-es évet?

Három év telt el képviselővé választásom óta, próbáltam maximálisan képviselni az elmúlt évtizedekben elhanyagolt választási körzetet. Az ott élőknek a legnagyobb gondja az utak, járdák, állapota volt. A Bartha Miklós utcában a babakocsit nem tudták biztonságosan eltolni, nem beszélve a kátyúkról, toldozott-foltozott utakról. A volt kenyérgyár és környéke is állandó beszédtéma, feszültségforrás volt az ott élők körében. Annak örülhetünk, hogy ezek már múlt időben íródhatnak.

Milyen tervei vannak a 2018-as évre?

A körzetemben az elmúlt években öt utca lett teljesen felújítva, erre büszke vagyok, de van még munka bőven, ezek most várólistán vannak. Ez a lakóövezet is megérdemelne egy játszóteret, ha sikerül megfelelő helyszínt találni, én lobbizni fogok érte. Sokszor sétálok a körzetemben, beszélgetek, akivel találkozom.

Emellett arra kérem a tisztelt ott élőket, hogy minden hónap első keddjén 16:00-17:30-ig fogadóórát tartok a Művelődési Ház földszintjén, bármilyen ügyben keressenek meg, próbálok mindenkinek segíteni! Karácsonyhoz közeledvén, kívánok mindenkinek jó egészséget, Áldott Ünnepeket!