2020. július 10, péntek

Júniusig látogatható a Siklós Art


Régió - 2018. április 26.
szerző: SH

siklosart18

Kovács Ferenc festőművész és Balázs Csaba alpolgármester nyitotta meg az idei Siklós Art művészeti kiállítást a siklósi várban. A negyven képzőművész; festő, szobrász és fényképész alkotásait június elejéig lehet megtekinteni az emeleti galériában.

A művészet közelebb hozza egymáshoz az embereket, erősíti a közösségeket és az alkotás öröme független minden külvilági zajtól, a politikától – mutatott rá Balázs Csaba az elmúlt esztendőkben immáron a fotósok tavaszi tárlatának is helyet adó rendezvény megnyitóján.

A közel három évtizedes múltra visszatekintő kiállítást Kovács Ferenc azért keltette életre, hogy a helyi művészek szélesebb körben is megmutathassák munkásságukat, alkotásaikat.

Az Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek modern tánc bemutatója mellett Baráti Lili, Polivi Gréta, Szávuly Anna, Pintér Míra, Adócs Andor, Stejer Friderika, Duraku Cintia, Bajomi Katalin, dr. Schmidt Henrikné Rita, Matisa András és Szira János valamint a Dolce Hegedűegyüttes előadása is emelte az ünnepély színvonalát.

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1649635028490776″]