2020. március 30, hétfő

Kalocsán játszották az idény nyitómeccsét


Régió - 2019. szeptember 17.
szerző: SH

kezilabdahalon

Az új szezon első kézilabda mérkőzésére Kalocsán, a tavalyi bajnokság bronzérmesének otthonában került sor.

Már a félidőben hétgólos hátrányt halmozott fel az MK Pelikán-Siklós KC az új idény nyitómeccsén Kalocsán, ahonnan végül vereséggel tért haza.

Sztárai Péter góljával a Pelikán szerezte meg a találkozó első gólját, ám a 10. percben már 6:2-re húztak el a hazaiak. Erre sajnos nem tudott lépni a csapat, egy két gólos szériával is csak a két gólos különbségre tudtak felzárkózni.

Minderre a vendéglátók egy 5:0-ás rohammal válaszoltak, és állandósult a különbség. A második félidő egy kihagyott siklósi büntetővel indult, és ettől kezdve a csapatok a különbség tudatában felváltva lőtték a gólokat. Így alakult ki a 36:25 arányú különbség, mellyel végül lefújták a meccset.

Balog Zoltán, az MK Pelikán-Siklós KC vezetőedzője úgy nyilatkozott a mérkőzésről: az első félidőt elengedtük, így nagyon nehéz volt visszajönni a mérkőzésbe. Hajtottunk, de ma ez nem volt elég.

 

Pályára léptek hétvégén a fiatalok is

A Kalocsai KC – MK Pelikán-Siklós KC összecsapást 7:10 félidő után 25:19-es végeredménnyel zárták. Sajnos még mindig előjönnek a gyermeteg hibák a végjátékban – koncentráció hiánya, és még sorolhatnám… Megyünk tovább a megkezdett úton és küzdünk tovább – értékelte Balog Zoltán vezetőedző az ifjúsági mérkőzést.