2018. július 23, hétfő                                         Siklós Város független hírportálja

Két halálos baleset is volt a hétvégén Baranyában


2017. szeptember 4.
szerző: SH

rendorsegbalesethelyszintalicska

Az elmúlt 72 órában a rendőrök 169 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 6 személy vesztette életét, 39 súlyos és 125 könnyű sérüléssel végződött.

Pénteken meghalt az a 32 éves nyírbátori férfi, aki motorjával egy kamionnak ütközött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsászáriban.

Egy 42 éves és egy 52 éves férfia helyszínen életüket vesztette, amikor két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan okból szombatra virradóra a 6-os számú főúton Botykapeterd magasságában. A balesetben egy ember súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Fának csapódott egy személyautó Bágyogszovát és Bodonhely között vasárnap este, a járműben egyedül utazó sofőr a helyszínen meghalt. Aznap három személyautó ütközött a Baranya megyei Tófű és Szászvár között is, egy 66 éves nő a halt meg.

Halálra gázolt egy embert a Nyugatiból Vácra tartó személyvonat péntek délután. Szeptember 3-án is történt vasúti szerencsétlenség, egy férfit ütött el a Szentesről a budapesti Nyugati pályaudvarra tartó gyorsvonat Cegléd és Ceglédbercel-Cserő között.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.