2020. június 5, péntek

Ketten pályáztak az igazgatói posztra


Helyi hírek - 2019. április 19.
szerző: SH

tancsics

Ketten adták be jelentkezésüket a Táncsics Mihály Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetői posztjára kiírt pályázatra. Az érintett szervezetek és testületek most értékelik a jelentkezők anyagát, melyről ismét a minisztérium fog dönteni.

A posztra Fischer Zsolt, jelenlegi gimnáziumi tanár és Pataki Gabriella, a Kanizsai Dorottya Általános Iskola jelenlegi igazgatója is nevezett.

A pályázatok leadási határideje március 27-e volt – közölte lapunkkal az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), míg a Mohácsi Tankerületi Központ hozzátette: a jogszabályban meghatározott feltételek teljesülése esetén, érvényes és eredményes pályázati eljárást követően a minisztérium dönt a vezetői megbízásról.

A pályázatokat és a jelentkezők programját egyebek mellett a tantestületek és a város képviselő-testülete is megismeri majd véleményezi, mely anyagok az illetékes minisztériumok elé kerülnek.

A korábban kiírt pályázat eredménytelen lett, akkor Bognár László pályázatát érvénytelennek nyilvánították, a most is ringbe szálló Fischer Zsoltéra pedig nemleges választ adtak a döntéshozók – jelezte kérdésünkre a Köznevelési Intézményfinanszírozási Osztály vezetője.