2019. január 22, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Komoly balesetek történtek a hosszú hétvége alatt is


2017. december 27.
szerző: SH

Két személygépkocsi és egy kisbusz karambolozott Kaba közelében. fotó: katasztrófavédelem
Két személygépkocsi és egy kisbusz karambolozott Kaba közelében. fotó: katasztrófavédelem

Az ünnepi hétvége öt napja során 204 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt. Ezek közül 9 halálos kimenetelű volt, míg 46 súlyos 149 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó a 4-es főúton Kaba és Püspökladány között péntek délután. Egy 14 éves lány olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, míg az elsődleges orvosi vélemény szerint két ember súlyos, hat pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Halálra gázolt egy személyautó egy kerékpárost Szentkirály határában péntek este. A 32 éves kecskeméti férfi a helyszínen meghalt. Szintén gyalogost ütöttek el Keszthelyen, az 52 éves cserszegtomaji férfi a helyszínen életét vesztette.

Egy kisteherautó és egy személyautó is ütközött Üröm és Budakalász között, az egyik sofőr férfi meghalt, míg a másik autóban senki sem sérült.

Eddig tisztázatlan körülmények között szombaton Abonyban hajnali két óra körül egy személyautó az úttesten ütött el egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Délután a 48. számú főúton Haláp közelében ütközött össze két személygépkocsi frontálisan, egy nő olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálra gázoltak egy nőt is a salgótarjáni Füleki úton szombat este, ahol eddig tisztázatlan körülmények között hajtott fel a járdára egy személygépkocsi.