2020. május 29, péntek

Környezet védelméért kapott díjat a DDC


Baranya - 2020. február 3.
szerző: SH

ddcdj

A Duna-Dráva Cement környezet fejlesztéséért tett erőfeszítéseit ismerték el azzal a díjjal, melyet szombaton adtak át a térségünkben is jelen lévő vállalatnak.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége évek óta elismeri azoknak a munkásságát, akik részt vesznek Magyarország környezeti állapotának javításában, fejlesztésében. A Szövetség 2000-ben megalapította A Környezet Védelméért Díjat, amellyel méltányolja azon vállalkozásokat, magánszemélyeket vagy éppen diákokat, akik hozzájárulnak a környezetszennyezés csökkentéséhez és a társadalom környezettudatosságának növeléséhez, valamint a fenntarthatóság irányába tett törekvéseikkel példát mutatnak a magyar lakosság számára.

Idén három kategóriában – vállalkozás, magánszemély és ifjúság – fogadták a jelöléseket. A DDC a vállalkozás kategóriában az első  helyezettnek járó díjat érdemelte ki, melyet február elsején a 20. Országos Környezetvédelmi Találkozó keretében dr. Szabó László, a DDC műszaki vezérigazgató-helyettese és Bocskay Balázs, a vállalat alternatív energia menedzsere vehetett át.