2020. július 16, csütörtök

Lehet autóverseny, de az érintettek is dönthetnek


Helyi hírek - 2018. június 26.
szerző: SH

fotó: Görföl Róbert
fotó: Görföl Róbert

Támogatta az autóverseny megrendezését Siklós önkormányzata, de a területébe bevont újabb három utca miatt a lakossági fórumra is nagy figyelmet fordítanak.

A város vezetése kedd délelőtti ülésén fogadta el a Siklós 2010 Autó Motor Sport Egyesület (SAMSE) igényét, miszerint a belvárost több ponton lezárhassák.

Az autóversenyre augusztus 20-án kerül sor, amikor reggel 8 órától 17 óráig zárják le a főként Dózsa, Táncsics, Rákóczi és Vasút utca által övezett városrészt.

Mikola János alpolgármester a szavazáson való tartózkodása mellett megjegyezte: a versennyel többen ellenérzést táplálnak, akik az idei lakossági fórumra talán el is mennek majd.

Dr. Marenics János, a város polgármestere leszögezte: döntésével a testület zöld utat ad, a később megrendezésre kerülő lakossági fórumon az érintettek természetesen véleményezhetik a verseny megszervezését, amit kellő érdeklődés mellett a terület kijelölésében figyelembe fognak venni.

A lakossági fórum – melyen a területileg érintett két képviselő, Mikola János és Juhász Tibor is részt vesz – pontos idejéről és helyszínéről oldalunkon adunk tájékoztatást.