2020. február 26, szerda

Már körözik a férfit, akire egy lopott autó miatt figyeltek fel – FOTÓ


Régió - 2017. július 27.
szerző: SH

rendorsegbolya

A hajnali órák óta készültség volt az utakon: Harkány kivezető szakaszain és a forgalmasabb központi részeken – így Siklós irányában is – mindenkit megállítottak és átvizsgálták az autókat.

Lopás miatt kezdték körözni, miután a birtokában lévő, lopottként körözött autóját hátrahagyta.

A rendőrök a 42 éves Krenyiczki Csaba Lászlót keresik, aki 175 centiméter magas, kopasz, barna bőrű. Ellene a Szekszárdi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot ma délelőtt lopás miatt.

A férfi az egyik határátkelőhelyen jelent meg egy autót vezetve, azonban átlépési szándékáról letéve letette a járművet és eltűnt. A rendőrök leellenőrizték az autót, majd amikor kiderült, hogy lopott, lefoglalták és átadták a körözését elrendelő hatóságnak.

Mint a rendőrség közölte, a határon szolgálatot teljesítő rendőrök a határforgalom-ellenőrzési protokoll alapján jártak el, mivel az ellenőrzött személy önként elállt a határátlépési szándékától, vele szemben a rendőröknek intézkedési kötelezettségük nem volt.

Az Új Harkányi Hírek cikkére reagálva több olvasó is jelezte, korábban látni vélte a férfit. Amennyiben látja vagy tartózkodási helyéről érdemi információval tud szolgálni, hívja a rendőrség 112-es telefonszámát!

frissítve | nem sokkal 15 óra után a férfit elfogták egy harkányi hotelben.

csabakorozes