9189. május 21, vasárnap                                         Siklós Város független hírportálja

Második félidőben törtek fel a fiatal kézilabdások


Régió - 2018. március 12.
szerző: SH

kezilabdamakro

Bácsalmáson játszottak ifi kézilabdásaink. A vasárnapi mérkőzés házigazdája egy góllal maradt alul az MK Pelikánnal szemben, aki a 13:10-es félidőt fordította meg saját javára.

Szakács Bence 2, Vadon Dániel 13, Virág Zsolt 6, Kelemen Áron 2, Tomasev Lénárd 3 és Koller Olivér egy alkalommal talált az ellenfél hálójába, ami 26:27 arányú győzelemre vitte a vendégeskedő siklósiakat.

Múlt heti védekezésünk foltokban sem jelent meg ma, így nagyon nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. Egyetlen pozitívum, hogy hason csúszva, de nyertünk - összegezte Balog Zoltán edző. Az országos tabella hatodik helyét őrző fiatal csapat legközelebb szombaton 16 órakor lép pályára, amikor a Kalocsa KC együttesét fogadja.

Pénteken az NBII-es csapat Balatonbogláron játszott, a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) U22-es csapatával mérve össze tudását. Az idegenben vívott küzdelem a házigazda 36:27 arányú győzelmével zárult, a siklósi gólokat Katona Balázs Dávid (5), Temesvári Zalán (7), Sztárai Péter (4), Szenttamási Nagy Krisztián (3), Sipos Viktor (3), Kovács Roland (3), Sipos Tamás és Virág László szerezte.

Az együttes legközelebb március 17-én játszik 18 órától, amikor Kalocsát fogadja otthonában.