2522. február 18, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

Második helyre léptünk elő a Szederkény elleni mérkőzéssel


2018. május 2.
szerző: SH

szederkenyfoc

Szerda délután a megyei bajnokság tizenhatodik, Szederkény elleni fordulója lett pótolva, mely a Thermal Spa Siklós FC 1:0-ás győzelmével zárult.

Sztojka Alex 12. percben lőtt gólja három pontot ért a csapatnak, amivel a megyei tabella dobogójának harmadik fokáról lépett fel a második helyre, eltávolodva a korábban szintén 46 pontot jegyző, ám ma pontot csak döntetlennel szerző Mohácstól.

A listát még mindig az 58 pontos Pécsvárad vezeti, mely gyakorlatilag behozhatatlan előnyt élvez az első osztály 30 fordulóból álló bajnokságában. Siklós és Mohács egy ideje fej-fej mellett kerülgeti egymást a dobogó második és harmadik fokán, de meg kell jegyezni, még kemény meccseink vannak hátra. Egyebek mellett játszunk még a listavezetővel (május 26.) és a dobogót ostromló Komlóval is. Ez utóbbi izgalmasnak ígérkezik, ugyanis itthon lépnek fűre az utolsó, harmincadik fordulóban, június 2-án.

Legközelebb – vasárnap 17 órától – szintén hazai pályán lehet szurkolni a siklósiaknak, amikor Bóly ellen mutatják meg magukat a bajnokság 26. fordulójában.

szederkenycselfoc
leveszfoc