2020. június 6, szombat

Másodjára hirdet rajz- és fotópályázatot az idősek otthona


Életmód - 2018. augusztus 28.
szerző: SH

ecsetfest

Rajz- és fotópályázatot hirdet az Idősek Otthona óvodák illetve általános iskolák számára. Az idősek világnapja alkalmából tett felhívásban a kisebbek rajzait és a nagyobbak fotóit várják.

A pályaművekben az ovisok valamint alsós diákok képzeletük vagy valós emlékeik alapján akár ceruzával, filctollal vagy ecsettel mondhatják el, hogy mit gondolnak, milyen képet őriznek az idősekről, míg a felső tagozatos diákok fényképeiken mutathatják be az idősek világát.

A Siklósi Szociális és Gyerekjóléti Szolgáltatási Központ intézménynek felhívásában A3 vagy A4 méretű rajz, pasztell vagy festmény, illetve nem szerkesztett, saját készítésű fénykép szerepel, mely munkák közül alsós és felsős, valamint ovis csoportban 3-3 díjazott mellett egy különdíjakat is kiosztanak.

A műveket – melyek hátoldalára az alkotó és a felkészítő pedagógus neve mellett a lakcímet, a telefonszámot, az iskolát és az osztályt is fel kell tüntetni – postán a 7800 Siklós, Járó Péter u. 42. szám alá, vagy személyesen az idősek otthonába várják október 26-án. Egy gyermek egy pályaművet adhat le.

A november 7-i eredményhirdetés alkalmával sok értékes ajándékcsomag, utalvány is gazdára talál, mint például a Thermal Spa, a Katica tanya, Siklósi Vár, Bikali élménypark, Pécsi Állatkert, vagy a Mecsextrém park családi belépője.