2019. január 17, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

Megtaláltuk a legjobb fej ügyészt, egy Mad Maxbe illő mutatvány kellett hozzá


2017. június 22.
szerző: SH

pizazsdobozok

Egy 17 éves részeg fiatal még tavaly próbált kirabolni egy pizzafutárt Füzesabonyban. A futárnál több mint százezer forint volt, a fiatalt elfogták és nemrég felfüggesztett börtönt kapott valamint a felmerült százezres bűnügyi költséget is ki kell csengetnie. Nem ez a vicces.

A motoros kiszállító útvonala rendre egy aluljárón vezetett át, ami szemet szúrt az ott gyógyszerező és italozó 17 éves fiúnak. A szervezetbe bevitt kémia olyan jó keveréknek bizonyult, hogy egy lakalommal a Mad Max főgonoszát megszégyenítő ötlettől vezérelve elkapta a motoros nyakában lógó övtáskát. Az majdnem el is esett, a piás pedig megpróbálta leütni, azonban csak jól vállba vágta. A lendületét és egyensúlyát visszanyert pizzásfiú elhúzott a helyszínről. A nejlonhős büntetéseit nemrég kapta meg, a rablás kísérlete mellett a közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt is felel.

A történetek kapcsán az ügyész bizakodóan tekint a jövőbe: reményeink szerint a felfüggesztett büntetés elegendő lesz ahhoz, hogy Füzesabonyban a jövőben se akadozzon a lakossági pizzaellátás.