2020. július 11, szombat

Megvan a lomtalanítás időpontja, feloldja a korlátozásokat a Dél-Kom


Helyi hírek - 2020. május 26.
szerző: SH

lomtalanitas

Júliusban tartják az idei első lomtalanítást – jelezte lapunknak a Dél-Kom. Az eredeti időpont szerint a héten lett volna esedékes, de a járványhelyzet miatt újraütemezik a szállításokat.

Mint a társaság közölte, a lomtalanítás Siklóson két szombati napon, 2020. július 4-én a hétfői, valamint 11-én a keddi kommunális járat beosztása szerint lesz pótolva.

A járvány miatt bevezetett korlátozások feloldásaként 2020. június 15-től ügyfélszolgálataik és ügyfélképviseleteik a megszokott nyitvatartási rend szerint újra nyitva tartanak. A koronavírus elleni védekezés érdekében az irodákban egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat, a belépéskor biztosított kézfertőtlenítőn túl a személyek közötti másfél méteres távolság magtartása és a maszk viselése pedig kötelező.

Visszatér a rend a hulladékudvarokba is. A pandémiás időszak lom- és zöldhulladékra szűkített leadási lehetőség feloldása után június 2-től – keddtől – a korábbi nyitvatartási rend szerint, ismét a megszokott hulladékátvételi renddel várják az ügyfeleket.