2020. június 1, hétfő

Öngyilkos lett a Kósa-ügyben érintett csengeri nő fia is


Itthon - 2019. április 2.
szerző: SH

illusztráció
illusztráció

Egy évvel férje öngyilkossága után a Kósa Lajos fideszes politikus milliárdos vállalásához köthető csengeri örökösnő fia is önkezével vetett véget életének – véli a rendőrség.

A csengeri nő tavaly azzal lett híres, hogy meséjéhez kapcsolódóan – miszerint németországban 1300 millárd forintot örökölt, de az összeghez való hozzájutásig anyagi segítségre van szüksége, amit majd 40 százalékos kamattal ad vissza – Kósa Lajos nevéhez is hivatalos iratok kötődtek.

Előkerült ugyanis egy közjegyzői dokumentum, mely szerint a fideszes politikus állampapírba fektet 4,3 milliárd eurót és részvényt, nagyjából 1300 milliárd forintot, mely állítólag a csengeri háziasszonyé. Azóta az is bizonyossá vált, hogy ha a pénz létezik is, az nem lehet örökség, ugyanis nem halt meg a világ leggadagabb, szóba jöhető emberi közül senki.

Azt, hogy a sajtó elől azóta bujkáló kormánypárti politikusnak pontosan mi köze a zavaros ügyhöz nem tudni, de Kósát a saját lakájmédiája is csak leostobázva védte meg, miközben a családtagok állítólag sorra öngyilkosok lettek.

Az öngyilkosságok tényét a rendőrség elismerte, de körülményeiről, okairól nem szólhattak.