1290. november 16, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

Orbán: a kormány nem foglalkozik ufókkal


2017. november 28.
szerző: SH

soroskonyv

Egy német ufókutató és összeesküvés-hívő, Andreas von Rétyi könyvéből vásárolt be a fidesz-frakció. A szerző korábban űrlényekről, illuminátusokról és 911 titkos világméretű összeesküvéséről írt könyvet.

A kormányközeli Pesti Srácokat is kiadó Gerilla Press által szállított George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége című alkotásából 13 millió forintért 5000 darabot vettek. A HVG megkérdezte Orbán Viktort, hogy mégis miért, ám válasznak csak annyit kaptak, hogy a kormány nevében vissza kell utasítania a feltételezést, hogy ufókkal foglalkoznak. Nem, az ufók nem tartoznak a kormány hatáskörébe - fogalmazott a kormányfő, akinek fogalma sem volt a könyvről, de mint jelezte, majd elolvassa.

Rogán Antal propagandaminiszternek is feltették a kérdést, aki egyértelmű választ adott rá: mert ez volt lefordítva magyarra.

A 248 oldalas könyv egyébként arról szól, hogy az amerikai milliárdos titkon akarja leigázni Európát és kormányellenes tömegtüntetéseket kirobbantani.