2018. november 14, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

Orbán: a Soros-hálózat benevezett a választási kampányba


2017. december 1.
szerző: SH

Fotó: Bruzák Noémi, MTI
Fotó: Bruzák Noémi, MTI

Orbán Viktor péntek reggel a közrádióban arról beszélt, hogy a Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba. Azt is mondta, másodlagos, hogy térül meg forintálisan a kínai hitelből épített vasútvonal.

A miniszterelnök úgy fogalmazott: a Soros-hálózat pártszerűen működik, el akarja mozdítani és meg akarja gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek a muszlimok betelepítésével szemben fellépnek. A kormányfő ezért arra számít, hogy Magyarországon a Soros-hálózat propagandát fog folytatni, meg fogja erősíteni a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fogja fizetni.

A vidéken tervezett Nyílt Társadalom Alapítvány irodáira utalva kijelentette, a választás időpontjára a milliárdos érdekeltségébe tartozó úgynevezett civil központokat fognak létrehozni az ország különböző részein, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

A Budapest-Belgrád közötti vasútvonalról a miniszterelnök azt mondta: másodlagosnak tartja, hogy a beruházás forintban hogyan térül meg, mert az ország szempontjából az a fontos, hogy ez a szállítási útvonal Magyarországon keresztülmegy, ez a tény önmagában felértékeli Magyarországot, megnöveli a súlyát.