2019. január 17, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

Orbán: az új jelölthöz több reményt fűzünk


2018. április 4.
szerző: SH

nagycsabaorban

Baranya megye négyes választókörzetében járt tegnap Orbán Viktor. A miniszterelnök rövid harkányi látogatása után Vajszlóban kérte az érkeztére összegyűlt embereket, hogy szavazzanak Nagy Csabára.

Tiffán Zsoltot végleg elengedte a Fidesz – derül ki a miniszterelnök szavaiból, aki kijelentette: láthatják kedves hölgyeim és uraim, hogy új jelölttel próbálkozunk, a helyzet az úgy fest, hogy nem véletlenül szokott az ember jelöltet váltani, az új jelölthöz mindig több reményt fűzünk. 

Az elmúlt nyolc évet az jellemzi, hogy ha valamire kezet adtunk egymásnak, akkor azt sikerült betartani – fogalmazott Orbán Viktor, de hogy az elmúlt nyolc évben pontosan mire is adtak kezet a nemlétező szennyvízcsatorna mellett soha el nem készült uszodán túl a térségben, nem derült ki. Mindenesetre az újraválasztásáért induló miniszterelnök megint megígérte a tanuszoda megépítését, helyesbítve korábbi szavait: legalábbis amit megígértünk az elmúlt nyolc évben, annak az irányait sikerült megtartani.

A miniszterelnök országjáró körútjai alkalmával olyan térségeket keres fel, ahol érezhetően gyenge lábakon áll a kormánypárti jelölt. Legemlékezetesebb látogatása Egerben volt, ahol szürreális videó született a nép közé ereszkedő vezérről, amikor az átlagemberrel találkozott miután porig alázta jelöltjüket, Nyitrai Zsoltot, közölve vele: mosógépet könnyebb eladni, mint téged.