2019. január 17, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

Orfű környékén hullattak a motorosok hétvégén


2018. április 16.
szerző: SH

motoros kereszt

Hét személyi sérüléssel járó baleset történt múlt héten Baranyában, közülük nem egy motoros, akik jellemzően Orfű környékén vesztették el uralmukat a kétkerekűjük felett.  Emberi életet nem követeltek a megye útjai. 

Kedden egy szemből érkező és egyenesen haladó autósnak nem adott elsőbbséget egy személygépkocsival közlekedő Pécsen, az Ipar utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében. A kanyarodó gépkocsi vezetője súlyosan, két utasa pedig könnyebben megsérült.

Egy autójával tolató férfi sodort el egy gyalogost szerda délelőtt szintén Pécsen. A balesetben a gyalogos könnyebben megsérült. Ugyanezen a napon kicsit később a Mártírok útján egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy gyalogost egy kismotoros férfi. A gyalogos könnyebben megsérült.

Pénteken Orfű és Pécs között egy őzet ütött el egy motoros, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A kavicsos útpadkán csúszott meg és az árokban kötött ki egy felelőtlenül száguldozó motorkerékpáros szombaton kora délután Orfű, és Pécs között. A balesetben a vezető súlyosan, utasa pedig könnyebben megsérült. Ugyancsak szombaton 15 óra 45 perckor Orfű és Magyarhertelend között is történt egy motoros baleset, ahol egy kanyart nem tudott bevenni a kétkerekű. A balesetben a férfi súlyos sérülést szenvedett.

Ugyanezen az útszakaszon csúszott meg járművével majd szenvedett balesetet egy motorosvasárnap délelőtt is. Ő is súlyosan megsérült.