2020. június 1, hétfő

Országos bajnokságnak és ranglistaversenynek ad otthont a TMG


Sport - 2019. február 23.
szerző: SH

judoversenytmg1902

Két versenyt szervez a Siklós SE Judo Szakosztálya hétvégén. Szombaton a 2019-es Ifjúsági Országos Bajnokságnak (OB), vasárnap pedig a Felnőtt ORV-nek – Országos Rangsor Versenynek – ad otthont a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnoka.

A szombati OB-ra több mint 70 klub 350 versenyzője jelentkezett az előnevezés során, míg a vasárnapi ORV-re mintegy harminc klub hetven sportolója jelezte érkezését – ismertette Szigetvári Antal, a szakosztály vezetője. Mindkét napon két-két siklósi versenyző áll tatamira: Szász Hanna és Molnár Ajsa az ifi OB után a felnőttek mezőnyében méretteti meg magát.

A szakosztály számára a januári, győri ranglistaverseny során nem sok babér termett, míg az előző hétvégén rendezett nagykőrösi meghívásos nemzetközi versenyen Szász Hanna a dobogó második fokára állhatott fel. A cselgáncsosok most a jövő heti vásárosnaményi serdülő országos diákolimpiára készülnek, majd egy szintén serdülő versenyre, a válogatott kerettagok összetartásán lépnek szőnyegre. A következő hetek versenynaptára egy zágrábi ifi Európa kupát is tartalmaz, amit egy edzőtábor és junior OB követ.